Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ «ΑΤΛΑΣ»

ΑΤΛΑΣ – Κόμβος Πρακτικής Άσκησης
Το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης «ΑΤΛΑΣ» είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης με όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της επικράτειας, δημιουργώντας μία ενιαία βάση θέσεων πρακτικής άσκησης, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς επιλογή στα ιδρύματα. Παράλληλα προσφέρει σφαιρική ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της αγοράς εργασίας και των πρώτων βημάτων των φοιτητών σε αυτή.
Αν είστε φοιτητής/φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, τα οποία έχετε λάβει από το τμήμα στο οποίο σπουδάζετε. Αφού εισέλθετε έχετε την δυνατότητα να αναζητήσετε θέσεις Πρακτικής Άσκησης με βάση διάφορα κριτήρια, όπως το φυσικό αντικείμενο, την γεωγραφική περιοχή εκπόνησης, την ημερομηνία καταχώρισης, το τμήμα για το οποίο είναι διαθέσιμη η θέση κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε:
Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φοιτητή (.pdf αρχείο)
Οδηγός Εγγραφής Φοιτητή (.pdf αρχείο).
 
Αν είστε φορέας υποδοχής που παρέχει θέσεις Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει να εγγραφείτε και να πιστοποιηθείτε προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα μέσω μιας απλής διαδικασίας.
Για την εγγραφή σας θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα εγγραφής και να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα με τα στοιχεία σας. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα σας αποσταλεί email με οδηγίες ενεργοποίησης, ενώ κατά την πρώτη σας είσοδο, θα σας δοθούν οδηγίες για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πιστοποιηθείτε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε:
Δελτίο Τύπου (18/10/2012) (.pdf αρχείο)
Απόφαση (26/07/2013) (.pdf αρχείο)
Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής (.pdf αρχείο)
Οδηγός Εγγραφής Φορέων Υποδοχής (.pdf αρχείο).